Lot Consult
Търсене
Close this search box.

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР: Здраве и безопасност при работа – ЕКСПЕРТИТЕ ОТГОВАРЯТ

Здраве и безопасност при работа

Сподели публикацията

14 май 2020 г., четвъртък
15:30 ч. – 16:10 ч.

Превенцията е най-добрата защита! Това е нашата философия и ние вярваме, че с правилната информираност ще помогнем за повече здраве и безопасност  при работа.

През изминалите два месеца условията на пандемия фокусираха вниманието на обществото именно в тази посока и изостриха нашата чувствителност към спецификите на безопасните условия на труд. Те не са само предписания на хартия, те са реални казуси и мерки, които могат да спасят животи.

Изключително успешният уебинар с участието на нашите партньори от Гърция – инж. Георгиос Ефтимиу (управител на BIOSAFETY S.A. и съосновател на E&K Blockchain QHSE ltd), и Италия – инж. Стефан Барбоса (управител на ФРАРЕГ), провокира интереса на много експерти от различни компании. Срещнаха ни със специалисти в областта на човешките ресурси и здравето и безопасността, които не познавахме. Получихме изключително полезна обратна връзка и покана за участие в предаването РЕФЕРЕНДУМ по БНТ. Всичко това ни показа ясната необходимост от повече информираност за превенцията и особено за конкретиката на специфични казуси в областта на безопасните условия на труд. А това е мисията на ЛОТ-КОНСУЛТ вече повече от 27 години.
Щастливи сме да обявим началото на ежемесечна видео рубрика:
„Здраве и безопасност при работа – ЕКСПЕРТИТЕ ОТГОВАРЯТ“.
Всеки месец в рамките на 40 мин. експертите на ЛОТ-КОНСУЛТ ще отговарят на най-актуалните въпроси, които получаваме от наши клиенти, партньори, последователи или просто приятели. Уебинарите ще са безплатни и ще се провеждат в средата на месеца в платформата ZOOM. Ще е необходима регистрация, за да може всички присъствали да получат презентациите след събитието.
 Задавайте своите въпроси на office@lot-consult.com.
Очакваме ви на първото издание, което ще се проведе в четвъртък, 14 май от 15:30 ч.

Още статии

Новини

Национално проучване за здравословни и безопасни условия на труд в България

LOT–CONSULT, като част от изследователски екип, проучващ динамиката в здравословните и безопасни условия на труд, провеждаме Национално проучване сред работодателите в България за нуждите и нагласите