Lot Consult
Търсене
Close this search box.

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР „КАК ПРОДЪЛЖАВАМЕ СЛЕД ПАНДЕМИЯТА?“

безплатен уебинар

Сподели публикацията

ЕФЕКТИВНА ПОЛИТИКА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ЗДРАВЕТО И БЕЗОПАСНОСТТА ПРИ РАБОТА В УСЛОВИЯТА НА ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ

ДОБРИ ПРАКТИКИ ОТ БЪЛГАРИЯ, ГЪРЦИЯ И ИТАЛИЯ. ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА И ВЪЗМОЖНОСТИ НА ТРУДОВИЯ ЖИВОТ СЛЕД ПАНДЕМИЯТА

Втори безплатен уебинар, породен от големия интерес и високата активност на участниците.

За първи път ще чуете международни експерти по безопасност и здраве при работа от България, Гърция и Италия, които споделят своя опит за ограничаване на заразата и излизане от трудната ситуация.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ >>>

Основните акценти:

 • Как да оценяваме риска за работещите от заразяване и разпространение на коронавирус? Рискови групи и застрашени лица.
 • Какви са спецификите при провеждане и документиране на извънреден инструктаж за работещите в условията на lockdown и пандемия? Информираност, разгласяване и осъзнатост на работното място. Инструкция за действие в предприятието при идентифициране на заболяло лице.
 • Кои са особеностите при управлението на отпадъците във връзка с превенцията от коронавирус инфекция в предприятието?
 • Кои са стресовите фактори и техники за управление на стреса на работното място (в предприятието или вкъщи)? Ще покажем практични техники за освобождаване от емоционален стрес и практични насоки за подобряване на имунната система.
 • Какви са предизвикателствата и как да открием нови възможности пред предприятията след края на пандемията?

Лектори:

д-р Радостина Герасимова – лекар по трудова медицина, експерт и лектор по безопасност и здраве при работа с над 20 годишен опит. Член на екипа на Лот-Консулт от 2001г. Професионалните й интереси са в сферата на оценката на риска, колективните и лични предпазни средства, ергономия на работните места, превенция на трудови злополуки.

инж. Георгиос Ефтимиу – управител на BIOSAFETY S.A., Гърция и съосновател на E&K Blockchain QHSE ltd – компания, която предлага усъвършенствани услуги за здраве и безопасност на труда, качество и околна среда, с цел включване на нови цифрови технологии в областта на услугите за бизнес консултации. Повече от 19г. неговата професионална кариера е посветена на здравето и безопасността при работа във всички индустрии.

инж. Стефан Барбоса – управител на FRAREG, Италия. Компанията е лидер на италианския пазар с над 30-годишен опит в консултантските и обучителните услуги в областта на безопасните и здравословни условия на труд, трудовата медицина, системите за управление и поверителност на данните.

Деница Андонова – сертифициран специалист по корпоративен уелнес, организационен и позитивен психолог, HR, кинезиолог, сертифициран К-Power инструктор, цветотерапевт, специалист и инструктор по Неврографика – арт терапия. Основател на How thrive – приложение за създаване на позитивни навици и съзнание за процъфтяване и на Фондация за психично здраве и благоденствие Процъфтяваща България. Докторант по Корпоративно благополучие.

За кого е предназначен уебинарът?

 • Собственици на малки и средни компании, които са разпределили служителите си на дистанционна работа в условията на извънредно положение.
 • Служители, които са в условията на извънредно положение и се налага да работят от разстояние.
 • Специалисти по здраве и безопасност
 • Специалисти по човешки ресурси
 • Административен персонал
 • Всички, за които работата от разстояние е предизвикателство в условията на извънредно положение.

Организатор ЛОТ-КОНСУЛТ – първата българска частна фирма, профилирана в сферата на трудовата безопасност. Създадена през 1993 г., днес компанията е водещ доставчик на услуги по здраве и безопасност при работа. Експертите на ЛОТ-КОНСУЛТ успешно консултират малки, средни и големи предприятия от всички икономически сектори, общини и структури на публичната администрация, предлагайки ценен опит и експертиза като лицензиран Център за професионално обучение, Служба по трудова медицина и Орган за контрол на параметрите на работната среда, акредитиран от ИА БСА. От 2012 г. компанията е консултант по безопасност и здраве на Европейската служба за външна дейност (ЕЕАS) в Брюксел и нейните 143 Делегации на ЕС в цял свят.

Партньори: HR Industry, Италианска Търговска Камара в България, Българо – Румънска Търговско промишлена палата, Българо – Черногорска Търговско промишлена палата, маркетингова агенция 3CON, Соцална платформа „Здравето има значение“, b2bmedia

Още статии