Lot Consult
Търсене
Close this search box.

ЛОТ-КОНСУЛТ подкрепя “Седмица на здравето” в НБУ

седмица на здравето нбу

Сподели публикацията

В днешно време, когато здравето и благосъстоянието се превръщат във все по-ценна валута на нашия живот, инициативите, насочени към повишаване на здравната осведоменост, придобиват все по-голямо значение. Нов Български Университет отново постави акцент върху тази важна тема, като инициира “Седмицата на здравето”, организирайки поредица от събития, посветени на здравословния начин на живот.

Едно от изключителните събития в рамките на тазгодишната инициатива беше лекцията на
проф. д-р Жени Стайкова, която се съсредоточи върху темата “Хронични неинфекциозни болести „Поведенчески фактори на риска”. Заедно с гл. ас. доктор Иван Неделчев от Нов Български Университет, проф. Стайкова представи увлекателна презентация, фокусирана върху важността на храненето като основен компонент на здравето. Събитието не просто представи факти, а създаде истинско взаимодействие с младата и ангажирана аудитория.

В контекста на такива инициативи и събития, ние в ЛОТ-КОНСУЛТ разбираме, че здравната култура и информираността са от решаващо значение за индивидуалното и общественото благосъстояние. Стремим се да подкрепим подобни събития и да допринесем за разпространението на знания и практики, които насърчават здравословния начин на живот.

Активностите, които Нов Български Университет провежда с грижа и ангажираност, не само подчертават важността на грижата за здравето, но и имат благородна цел – да помогнат на студента Георги Яков, който се нуждае от помощ за закупуване на акумулаторна количка. Този вид солидарност и помощ са отражение на нашата обща ангажираност към тези, които се нуждаят от подкрепа и подкрепяме с гордост такива благородни инициативи.

Събитието във Facebook

Още статии