Lot Consult
Untitled design (1)

Обучение РЗИ

Обучение РЗИ

Сподели публикацията

На 07.02 и 08.02.2017 г., Център за професионално обучение ЛОТ-КОНСУЛТ проведе Обучителен семинар по безопасност и здраве на Директорите на регионалните здравни инспекции. Бяха обсъдени последните промени на нормативни изисквания в областта на Здравеопазването и в сферата на ЗБУТ, подобряване прилагането на законодателството по безопасност и здраве при работа в Здравеопазването и организацията на работа при експлоатиране  на съоръжения с повишена опасност и по електробезопасност.

Д-р Мариана Граматикова  – началник отдел „Трудова медицина“, Столична Регионална здравна инспекция представи актуална информация относно контрола върху дейността на Службите по трудова медицина.

На семинара присъства д-р Ангел Кунчев – Главен държавен здравен инспектор, с когото бяха обсъдени практически въпроси, свързани с дейността на регионалните здравни инспекции и важни акценти по прилагане на  нормативните изисквания.

Още статии

Тенденции в здравето и безопасността на работното място
Новини

Тенденции в здравето и безопасността на работното място

Здравословните и безопасни работни места се превръщат в отличителен знак за успешните организации За четвъртата поредна година канадската неправителствена организация WSPS (Workplace Safety & Prevention
Здраве и безопасност при работа в зелена работна среда
Новини

Проведе се среща за обучителния курс „Здраве и безопасност при работа в зелена работна среда“

На 12.09.2023 г. С партньорите по проект SAFESENSE+ проведохме среща, на която обсъдихме стартирането на пилотното издание на обучителния курс „Здраве и безопасност при работа