Lot Consult
Търсене
Close this search box.

Съвети за организиране на работата от вкъщи (ВИДЕО)

организиране на работата от вкъщи

Сподели публикацията

Организиране на работата от вкъщи

Какво е необходимо да имат предвид работодателите при въвеждане на работа от вкъщи? Работата от разстояние предлага ползи и за двете страни. Включително гъвкавост, намаляване на режийните разходи, обаче, разбира се, крие и своите предизвикателства.

Вижте какви препоръки ще даде специалистът на ЛОТ КОНСУЛТ Соня Узунова за спецификите при работата от вкъщи.

На първо място трябва да се обърне внимание на методите на комуникация между двете страни. Работодателят продължава да има задължение по осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд, включително оценка на риска на работното място. Служителят от своя страна подлежи всички задължителни на обучение тук си, има ангажимента да обезпечи работно място, на което необезпокояван да може да изпълнява всички свои задължения, висока хигиена на работното си място, лична хигиена. Да спазва режима на труд и почивка и, разбира се, да подходи с необходимата дисциплина и отговорност при изпълнение на задълженията си.

Последвайте ни в социалните мрежи:

Facebook  │ LinkedIn │ Instagram │ You Tube

Още статии

Новини

Национално проучване за здравословни и безопасни условия на труд в България

LOT–CONSULT, като част от изследователски екип, проучващ динамиката в здравословните и безопасни условия на труд, провеждаме Национално проучване сред работодателите в България за нуждите и нагласите