Lot Consult
Търсене
Close this search box.

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР: Специфики на работата от вкъщи

работа от разстояние

Сподели публикацията

РАБОТА ОТ РАЗСТОЯНИЕ – ОСОБЕНОСТИ И КОНКЕРТНИ СЪВЕТИ

Как да работим от разстояние в условията на извънредна ситуация във връзка с разпространението на COVID-19? Какво е посочено в нормативната база за работата от разстояние? Какви са правните характеристики и изискванията на работата от разстояние? Как да направим оценка на риска при дистанционната работа? Как можем да осигурим здраве и безопасност при работа от дома?

За кого е предназначен уебинарът за работа от разстояние?

  • Собственици на малки и средни компании, които са разпределили служителите си на дистанционна работа в условията на извънредно положение;
  • Служители, които са в условията на извънредно положение и се налага да работят от разстояние;
  • Специалисти по здраве и безопасност;
  • Специалисти по човешки ресурси;
  • Административен персонал;
  • Всички, за които работата от разстояние е предизвикателство в условията на извънредно положение.

Кога?

13 април – понеделник

15:00 ч. – 16:00 ч.

НЕОБХОДИМА Е ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ!

Регистрирайте се

Кой ще води уебинара?

Инж. Ренета Василева е експерт по безопасност и здраве при работа в ЛОТ КОНСУЛТ. Тя е магистър по “Инженерна екология” към Технически Университет, гр. София и магистър по “Екохимия” в СУ. Специалист е по здравословни и безопасни условия на труд от 2011 г. Започва кариерата си като eксперт по безопасност и здраве при работа и екология в Конфедерация на независимите синдикати в България (КНСБ).

ЛОТ-КОНСУЛТ е първата българска частна фирма, профилирана в сферата на трудовата безопасност. Създадена през 1993 г., днес компанията е водещ доставчик на услуги по здраве и безопасност при работа. Експертите на ЛОТ КОНСУЛТ успешно консултират големи, средни и малки предприятия от всички икономически сектори – производство, строителство, преработваща промишленост, образование, здравеопазване, транспорт, нефт и газ, банки, държавни организации, търговия на едро и дребно, телекомуникации и др. От 2012 г. компанията е консултант по безопасност и здраве на Европейската служба за външна дейност (ЕЕАS) в Брюксел и нейните 143 Делегации/посолства на ЕС в цял свят.

Още статии