Lot Consult
лот-консулт лого

Официално стартиране на проект „ADDress For Future“

ADDress For Future

Сподели публикацията

На 20 септември 2022 г. на официална пресконференция в гр. Бурса, Турция, бе представен проекта ADDress For Future, по който ЛОТ-КОНСУЛТ ЕООД е партньор.

Той се осъществява с финансовата подкрепа на програма програма Еразъм+ в партньорство между 9 организации от 5 страни: Coşkunöz Education Foundation (координатор на проекта), Bursa Governorship, Gazi University, infoTRON Elektronik ve Bilgisayar Sistemleri Üretim ve Ticaret A.Ş., Madrid Polytechnic University (Испания), University of Bologna (Иалия), Spanish Association of Welding and Joining Technologies, European Powder Metallurgy Association (Белгия) и ЛОТ-КОНСУЛТ (България).

Мисията на „ADDress For Future“ е да осигури обучения в областта на 3-D принтирането и да създаде Европейска образователна зона в областта на „адитивното производство“.

Неговата продължителност ще е 30 месеца, и ще предложи обща учебна програма и обучение в областта на адитивното производство. Сред най-важните цели на проекта е повишаването на осведомеността, както и нивата на внедряване на адитивна производствена технология в производствената индустрия.

Повече за проекта www.addressforfuture.com


Последвайте ни в социалните мрежи:

Още статии

SAFESENSE+
Новини

Партньорска среща по проект SAFESENSE+

На 26 януари 2023 г. проведохме среща с партньорите по проект SAFESENSE+. Основна тема беше разработването на онлайн среда за предвидените обучителни модули и възможностите
деца в класна стая
Новини

ЛОТ-КОНСУЛТ ЕООД е основен партньор в националната информационна кампания по здраве и безопасност за деца

Експертите по безопасна среда от ЛОТ-КОНСУЛТ вземат участие в социалната инициатива за мониторинг на качеството на въздуха в затворени помещения в осем областни града в