Lot Consult

Официално стартиране на проект „ADDress For Future“

ADDress For Future

Сподели публикацията

На 20 септември 2022 г. на официална пресконференция в гр. Бурса, Турция, бе представен проекта ADDress For Future, по който ЛОТ-КОНСУЛТ ЕООД е партньор.

Той се осъществява с финансовата подкрепа на програма програма Еразъм+ в партньорство между 9 организации от 5 страни: Coşkunöz Education Foundation (координатор на проекта), Bursa Governorship, Gazi University, infoTRON Elektronik ve Bilgisayar Sistemleri Üretim ve Ticaret A.Ş., Madrid Polytechnic University (Испания), University of Bologna (Иалия), Spanish Association of Welding and Joining Technologies, European Powder Metallurgy Association (Белгия) и ЛОТ-КОНСУЛТ (България).

Мисията на „ADDress For Future“ е да осигури обучения в областта на 3-D принтирането и да създаде Европейска образователна зона в областта на „адитивното производство“.

Неговата продължителност ще е 30 месеца, и ще предложи обща учебна програма и обучение в областта на адитивното производство. Сред най-важните цели на проекта е повишаването на осведомеността, както и нивата на внедряване на адитивна производствена технология в производствената индустрия.

Повече за проекта


Последвайте ни в социалните мрежи:

Още статии

Тенденции в здравето и безопасността на работното място
Новини

Тенденции в здравето и безопасността на работното място

Здравословните и безопасни работни места се превръщат в отличителен знак за успешните организации За четвъртата поредна година канадската неправителствена организация WSPS (Workplace Safety & Prevention
Здраве и безопасност при работа в зелена работна среда
Новини

Проведе се среща за обучителния курс „Здраве и безопасност при работа в зелена работна среда“

На 12.09.2023 г. С партньорите по проект SAFESENSE+ проведохме среща, на която обсъдихме стартирането на пилотното издание на обучителния курс „Здраве и безопасност при работа