Lot Consult
Търсене
Close this search box.

Партньорска среща по проект „The Bigger Picture Tools“ в Рим

Сподели публикацията

На 8-9 май 2024 г. в Рим, Италия, се проведе значима партньорска среща по проект „The Bigger Picture Tools“. Срещата събра заедно експерти и партньори, които активно участват в развитието на проекта. Основната цел на срещата беше да се обсъди напредъкът на работата ни и да се представят постигнатите резултати до момента.

В хода на дискусията бяха представени готовите обучителни инструменти, които обхващат ключови теми като климатични промени, човешки права и други въпроси, свързани с целите за устойчиво развитие на ООН. Тези инструменти са разработени с цел да подпомогнат професионалистите, предоставящи образование за възрастни, като им предоставят качествени и достъпни ресурси за обучение.

Инструментариумът ще бъде публикуван в електронната система за обучение на проекта в най-скоро време. Това ще позволи на всички заинтересовани професионалисти да имат свободен достъп до материалите и да ги използват при разработването и провеждането на своите обучения.

Срещата в Рим потвърди ангажимента на всички партньори към устойчивото развитие и качественото образование.

Последвайте ни в социалните мрежи:

Още статии

Новини

Национално проучване за здравословни и безопасни условия на труд в България

LOT–CONSULT, като част от изследователски екип, проучващ динамиката в здравословните и безопасни условия на труд, провеждаме Национално проучване сред работодателите в България за нуждите и нагласите