Lot Consult
Търсене
Close this search box.

Покана към служителите на ЛОТ-КОНСУЛТ ЕООД за участие в образователни мобилности по програма ЕРАЗЪМ+

обучение по програма еразъм

Сподели публикацията

Уважаеми колеги,

След успешното включване на служители на ЛОТ-КОНСУЛТ в дейностите по наблюдение на работата на колеги във Frareg, Италия и участието в обучителни курсове, комисията за подбор на участници обявява втори прием на документи за участие в обучение в областта на управлението на Европейски проекти 3 бр. и в областта на дигиталното обучение  – 1 бр.

Необходими документи за участие в процедурата

  • заявление (по образец)
  • мотивационно писмо;
  • автобиография.

Критерии за подбор за участие в структурирани курсове

  • Обучителите трябва да демонстрират опит в създаването и провеждането на обучения за възрастни от поне една година и да демонстрират своето желание за работа с възрастни обучаеми и прилагането на иновативни подходи в областта.
  • Кандидатите, членове на административния състав, трябва да демонстрират опит в управлението на обучения за възрастни от поне една година, както и желанието си за въвеждане на иновативни методи за предлагане, маркетиране и управление на учебния процес.
  • И за двата типа кандидати задължителни изисквания са владеенето на Английски език на ниво минимум В2. Добрата компютърна грамотност и/или желанието за работа в международна среда и участие в проекти по програма Еразъм+.

За повече информация и участие в проекта можете да се свържете с г-н Марио Каменов, мениджър „Проекти“ на ЛОТ-КОНСУЛТ ЕООД тел. 0886 098 748.


Последвайте ни в социалните мрежи:

Още статии