Lot Consult
Търсене
Close this search box.

ЛОТ-КОНСУЛТ е отличена с първо място в категория “Иновативен проект” на осмото издание на Годишните на награди на b2b Media

Сподели публикацията

На 12.07.2022 г. се проведе официалната церемония по връчването на  Годишните награди на b2bmedia. На събитието присъстваха най-добрите, иновативни и устойчиви компании, които отчетоха най-високи резултати за изминалата година в предизвикателната бизнес среда. Сред наградени компании е и ЛОТ-КОНСУЛТ. 

“Благодаря много за това отличие! Проектът, с който спечелихме тази награда – “ЛОТ АКАДЕМИЯ”, ни даде възможност да продължим да изпълняваме нашата основна мисия, а тя е превенция и защита на труда в трудните за всеки бизнес времена, тъй те не отстраниха всички рискове, които съпътстват работните места, а добави нови. От името на целия екип на ЛОТ-КОНСУЛТ много благодаря на журито и на всички колеги, които успяха да реализират този проект и поздравления за всички наградени.”  – каза Марио Каменов, мениджър проекти на ЛОТ-КОНСУЛТ, който получи наградата.

Вече повече от 26 години фирмата е водещ доставчик на услуги за здраве и безопасност при работа.

Работата ѝ се изразява в успешното консултиране на големи, средни и малки предприятия от различни икономически сектори като производство, строителство, преработваща промишленост, образование, здравеопазване, транспорт, банки, държавни органи, търговия на едро и дребно и др. 

За да предостави бързо и качествено обслужване на клиентите си, ЛОТ-КОНСУЛТ използва съвременна лабораторно-измервателна апаратура и внедрени и сертифицирани Системи за управление на качеството. 

Екипът от висококвалифицирани специалисти на компанията е обединен  от една обща цел – ефективното решаване на проблемите, свързани със здравето и безопасността при работа, запазване на здравето на работниците, намаляване и ликвидиране на трудовите злополуки и травми на работното място и поддържане и разпространение на добрите практики, процедури и политики по безопасност и здраве при работа.

Компанията създава платформата ЛОТ АКАДЕМИЯ, продължавайки целта си за изграждане на култура на здраве и безопасност  на всички нива. Обученията развиват потенциала на собствените стандарти за качество. Благодарение на тях работещите биха могли да се “самоактуализират” и развиват уменията си в използването на различни предпазни средства, специфично оборудване на работното място, както и нематериалните си умения като емоционалната интелигентност и управление на взаимоотношенията и комуникацията на работното място и т.н. 

Постоянната динамика на бизнес средата и все по-голямата конкурентност на пазара са едни от факторите, които обясняват необходимостта от обученията. 

Иновациите за ЛОТ-КОНСУЛТ продължават. 


Последвайте ни в социалните мрежи:

Още статии