Lot Consult

ЛОТ-КОНСУЛТ представи успешно своите проекти на Втория българо-турския бизнес форум в Банско

Сподели публикацията

На 9-10 юни 2023 г. ЛОТ-КОНСУЛТ взе участие във Втория българо-турски бизнес форум в Банско, организиран от BULTISAD-Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası -Българо-турска търговска камара,. 300 фирми и 27 изложители взеха участие във форума, на който присъстваха още посланикът на Република Турция в България – Айлин Секизкьок, министърът на икономиката и индустрията – Богдан Богданов, кметът на община Банско – Иван Кадев, Дженгиз Гюнай – член на Управителния съвет на TOBB и съпредседател на Турско-Българския форум на търговско-промишлените камари, както и представители на държавния и бизнес сектор.

По време на панела „Европейско финансиране” Марио Каменов (Мениджър проекти в ЛОТ-КОНСУЛТ ЕООД) представи програмите ERASMUS+ и Interreg Bulgaria-Turkiye и текущите проекти на компанията: SAFSENSE+ (2021-1-BG01-KA220-VET-000028016), Address4Future (2021-1-TR01-KA220-VET-000034888) и нашия Краткосрочен проект за мобилност на учащи и персонал в обучението на възрастни „Повишаване на капацитета за работа в международна среда и използване на дигитални технологии в обучението на възрастни в ЛОТ-КОНСУЛТ ЕООД (2022-2-BG01-KA122-ADU-000096008.)”

Възползвахме се от възможността и проведохме началната среща на най-новия ни проект по програма ЕРАЗЪМ+ „The Bigger picture tools. (2022-2-BG01-KA210-ADU-000091960)”, който също беше представен на публиката. Заедно с координатора на проекта Българо-турска търговска камара и партньорите от Prometeo – Италия и ASES ULUSLARARASI EGITIM SAGLIK VE DANISMANLIK TICARET LIMITED SIRKETI – Турция, обсъдихме първите стъпки по проекта и разпределихме отговорностите.

ЛОТ-КОНСУЛТ представи успешно своите проекти и започна ново сътрудничество на българо-турския бизнес форум в Банско


Последвайте ни в социалните мрежи:

Още статии

Тенденции в здравето и безопасността на работното място
Новини

Тенденции в здравето и безопасността на работното място

Здравословните и безопасни работни места се превръщат в отличителен знак за успешните организации За четвъртата поредна година канадската неправителствена организация WSPS (Workplace Safety & Prevention
Здраве и безопасност при работа в зелена работна среда
Новини

Проведе се среща за обучителния курс „Здраве и безопасност при работа в зелена работна среда“

На 12.09.2023 г. С партньорите по проект SAFESENSE+ проведохме среща, на която обсъдихме стартирането на пилотното издание на обучителния курс „Здраве и безопасност при работа