Lot Consult
лот-консулт лого

ЛОТ-КОНСУЛТ участва на дванадесетото издание на HR Industry

HR Industry

Сподели публикацията

ЛОТ-КОНСУЛТ представи най-новите си продукти и услуги на дванадесетото издание на изложението HR Industry. То се проведе на 9 февруари в Интерпред – СТЦ София. Събитието пожъна голям успех! Повече от 500 посетители и 31 изложители участваха в единственото изложение, посветено на представянето на продукти и услуги в областта на човешките ресурси.
По време на събитието ЛОТ-КОНСУЛТ беше една от 31-те компании, които представиха своите продукти и услуги в зала „София“. В това число представихме предложенията за благосъстояние на служителите и иновации в обученията по безопасност и здраве при работа. Бяхме развълнувани да бъдем част от този празник на HR индустрията.

Топ събитие на HR специалисти

За нас беше чест да имаме възможността да споделим своите добри практики и най-новото портфолио от услуги с представители на различни компании.

Освен изложбата събитието включваше семинарна програма с 19 теми. Те се провеждаха паралелно в четири различни зали. Представители на различни компании споделиха добри практики в бранша. На официалното откриване присъстваха представители на Министерството на икономиката, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и Агенцията по заетостта.

В ЛОТ-КОНСУЛТ ние се ангажираме да предоставяме висококачествени продукти и услуги, които помагат на нашите клиенти да успеят в непрекъснато променящия се HR климат. Ние вярваме, че събития като изложението HR Industry са от съществено значение за насърчаване на иновациите, работата в мрежа и споделянето на знания между професионалистите в индустрията. Горди сме, че бяхме част от това успешно събитие и очакваме с нетърпение да участваме в бъдещи събития.


Последвайте ни в социалните мрежи:

Още статии