Lot Consult
Търсене
Close this search box.

LOT-CONSULT е част от кампания за качеството на въздуха в класните стаи

Кампанията „Знаеш ли какво дишаш?“

Сподели публикацията

Като водещ консултант по здравословни и безопасни условия на труд, LOT-CONSULT  насърчава здравето и безопасността във всички аспекти на живота. Затова сме горди да подкрепим кампанията „Знаеш ли какво дишаш?“ и да сме един от първите бизнес партньори, които се присъединиха към инициативата.

На 14-ти февруари в София бяхме част от първата среща от кампанията. Заедно с представители на училища и институции, обсъдихме как можем да увеличим вниманието към качеството на въздуха в класните стаи. Това е важен въпрос, който засяга нашите деца – ученици и техните учители – всеки ден. Като част от нашия ангажимент за създаване на по-здравословна и по-безопасна учебна среда, ние вярваме, че следенето на показателите на микроклимата в средата, в която работим и учим, е признак на отговорност и култура за устойчиво качество на живот.

Д-р Мария Титопулу, заместник-управител на LOT-CONSULT, сподели своята гледна точка за значението на повишаването на осведомеността за качеството на въздуха в затворени помещения, както като майка, така и като професионалист в областта на социалната медицина. Тя подчерта въздействието на качеството на въздуха на работните места върху благосъстоянието на хората и подчерта важността на нашата роля в споделянето на експертно мнение.

Качество на въздуха – продължителност на информационната кампанията

Кампанията „Знаеш ли какво дишаш?“ ще продължи през цялата година със събития в големите областни градове в България. Ние се ангажираме да бъдем част от тези инициативи

Като консултант по здравословни и безопасни условия на труд за голяма част от учебните заведения в София и страната, ние вярваме, че с нашите знания и опит можем да допринесем за по-добро разбиране на качеството на въздуха в затворени помещения и да спомогнем за създаването на по-здравословна и безопасна учебна среда за нашите деца.

Ние от ЛОТ-КОНСУЛТ вярваме, че всяко дете има право на безопасна и здравословна среда за учене. Затова и сме решени да дадем своя принос, за да превърнем това в реалност. Нашият екип от експерти ще продължи да предоставя насоки и подкрепа, за да помогне на нашите клиенти да създадат и поддържат здравословна работна и учебна среда. Очакваме с нетърпение да бъдем част от повече инициативи, които насърчават култура на безопасност и устойчивост.

Както посочва БТА сензорите за измерване на качеството на въздуха ще подобрят средата на учене. Устройствата показват нивата на въглеродния диоксид, влажността на въздуха и температурата. Когато стойностите на въглеродния диоксид се покачат, устройствата издават предупреждение.

снимка: БТА


Последвайте ни в социалните мрежи:

Още статии

Новини

ОБУЧИТЕЛЕН ИНСТРУМЕНТАРИУМ ПО ПРОЕКТ THE BIGGER PICTURE TOOLS

Вторият продукт, обучителен инструментариум, по проект „The Bigger Picture Tools“ е готов. Партньорите по проекта – Българо-Турска търговско-индустриална камара (България), Prometeo (Италия), LOT CONSULT (България) и
Работник в на строеж в горещо време
Новини

Подготвени ли сме за жегата: как да се предпазим от опасността на горещите вълни?

Експерти по безопасни условия на труд алармират за значението от предприемането на мерки срещу топлинен стрес. Светът е изправен пред все по-интензивно горещо време, което