Lot Consult
лот-консулт лого

Партньорска среща във Франция

ADDRess for Future среща

Сподели публикацията

В края на ноември проведохме партньорска среща във Франция по проект ADDRess for Future, по който ЛОТ-КОНСУЛТ ЕООД е партньор, на която оценихме резултатите от проучването на съществуващите учебни програми в областта на адитивното производство и 3D принтирането.

Специални благодарности на нашият домакин European Powder Metallurgy Association за прекрасната организация.

Осъществихме и техническо посещение в лицея „Мария Кюри“ в Nogent-sur-Oise за оценка на предлаганото професионалното и техническо образование. Прегледахме практиките за обучение по адитивно производство, които осигуряват практическо обучение в много области като коване, CNC технологии, автоматизация и др.

Благодарим много за гостоприемството на директора на училището Mr. Alain PROCAR, на образователния инспектор на Lycée Marie Curie от френското министерство на образованието, регион Л’Оаз, Mr. Guillaume COMTE, , и на ръководителя на направление научно-техническа индустрия в лицея Мария Кюри Mr. Nelson ALVES DOS SANTOS.

Coşkunöz Eğitim Vakfı

European Powder Metallurgy Association

Alma Mater Studiorum – Università di Bologna

Universidad Politécnica de Madrid

infoTRON – 3D Teknoloji Çözümleri

T.C. Bursa Valiliği

CESOL Asoc. Española Soldadura y Tec. de Unión

Gazi Üniversitesi

ADDRess for Future среща 2

  Последвайте ни в социалните мрежи:

  Още статии

  SAFESENSE+
  Новини

  Партньорска среща по проект SAFESENSE+

  На 26 януари 2023 г. проведохме среща с партньорите по проект SAFESENSE+. Основна тема беше разработването на онлайн среда за предвидените обучителни модули и възможностите
  деца в класна стая
  Новини

  ЛОТ-КОНСУЛТ ЕООД е основен партньор в националната информационна кампания по здраве и безопасност за деца

  Експертите по безопасна среда от ЛОТ-КОНСУЛТ вземат участие в социалната инициатива за мониторинг на качеството на въздуха в затворени помещения в осем областни града в