Lot Consult
лот-консулт лого

Партньорска среща във Франция

ADDRess for Future среща

Сподели публикацията

В края на ноември проведохме партньорска среща във Франция по проект ADDRess for Future, по който ЛОТ-КОНСУЛТ ЕООД е партньор, на която оценихме резултатите от проучването на съществуващите учебни програми в областта на адитивното производство и 3D принтирането.

Специални благодарности на нашият домакин European Powder Metallurgy Association за прекрасната организация.

Осъществихме и техническо посещение в лицея „Мария Кюри“ в Nogent-sur-Oise за оценка на предлаганото професионалното и техническо образование. Прегледахме практиките за обучение по адитивно производство, които осигуряват практическо обучение в много области като коване, CNC технологии, автоматизация и др.

Благодарим много за гостоприемството на директора на училището Mr. Alain PROCAR, на образователния инспектор на Lycée Marie Curie от френското министерство на образованието, регион Л’Оаз, Mr. Guillaume COMTE, и на ръководителя на направление научно-техническа индустрия в лицея Мария Кюри Mr. Nelson ALVES DOS SANTOS. Инициативи като проект ADDRess for Future спомагат за придобиването на ценен опит от нашите екипи, който да приложим и на българска почва.

Coşkunöz Eğitim Vakfı

European Powder Metallurgy Association

Alma Mater Studiorum – Università di Bologna

Universidad Politécnica de Madrid

infoTRON – 3D Teknoloji Çözümleri

T.C. Bursa Valiliği

CESOL Asoc. Española Soldadura y Tec. de Unión

Gazi Üniversitesi

ADDRess for Future среща 2

Последвайте ни в социалните мрежи:

Още статии

проект SAFESENSE+
Новини

Обучение за изграждане на капацитет на обучителите по проект SAFESENSE+

С пратньорите по проект SAFESENSE+ проведохме среща, на която обсъдихме предстоящото обучение за изграждане на капацитет на обучителите от партньорските организации. Дейността ще се проведе
безопасна работна среда
Новини

Как да създадете безопасна работна среда за служителите си

Безопасността на служителите е от решаващо значение за всеки бизнес. Неправилно и неясно комуникираните рискове могат да имат незабавни последствия, които надхвърлят безопасността на служителите