Lot Consult

Партньорска среща във Франция

ADDRess for Future среща

Сподели публикацията

В края на ноември проведохме партньорска среща във Франция по проект ADDRess for Future, по който ЛОТ-КОНСУЛТ ЕООД е партньор, на която оценихме резултатите от проучването на съществуващите учебни програми в областта на адитивното производство и 3D принтирането.

Специални благодарности на нашият домакин European Powder Metallurgy Association за прекрасната организация.

Осъществихме и техническо посещение в лицея „Мария Кюри“ в Nogent-sur-Oise за оценка на предлаганото професионалното и техническо образование. Прегледахме практиките за обучение по адитивно производство, които осигуряват практическо обучение в много области като коване, CNC технологии, автоматизация и др.

Благодарим много за гостоприемството на директора на училището Mr. Alain PROCAR, на образователния инспектор на Lycée Marie Curie от френското министерство на образованието, регион Л’Оаз, Mr. Guillaume COMTE, и на ръководителя на направление научно-техническа индустрия в лицея Мария Кюри Mr. Nelson ALVES DOS SANTOS. Инициативи като проект ADDRess for Future спомагат за придобиването на ценен опит от нашите екипи, който да приложим и на българска почва.

Coşkunöz Eğitim Vakfı

European Powder Metallurgy Association

Alma Mater Studiorum – Università di Bologna

Universidad Politécnica de Madrid

infoTRON – 3D Teknoloji Çözümleri

T.C. Bursa Valiliği

CESOL Asoc. Española Soldadura y Tec. de Unión

Gazi Üniversitesi

ADDRess for Future среща 2

Последвайте ни в социалните мрежи:

Още статии

Тенденции в здравето и безопасността на работното място
Новини

Тенденции в здравето и безопасността на работното място

Здравословните и безопасни работни места се превръщат в отличителен знак за успешните организации За четвъртата поредна година канадската неправителствена организация WSPS (Workplace Safety & Prevention
Здраве и безопасност при работа в зелена работна среда
Новини

Проведе се среща за обучителния курс „Здраве и безопасност при работа в зелена работна среда“

На 12.09.2023 г. С партньорите по проект SAFESENSE+ проведохме среща, на която обсъдихме стартирането на пилотното издание на обучителния курс „Здраве и безопасност при работа