Lot Consult
Търсене
Close this search box.

Партньорска среща във Франция

ADDRess for Future среща

Сподели публикацията

В края на ноември проведохме партньорска среща във Франция по проект ADDRess for Future, по който ЛОТ-КОНСУЛТ ЕООД е партньор, на която оценихме резултатите от проучването на съществуващите учебни програми в областта на адитивното производство и 3D принтирането.

Специални благодарности на нашият домакин European Powder Metallurgy Association за прекрасната организация.

Осъществихме и техническо посещение в лицея „Мария Кюри“ в Nogent-sur-Oise за оценка на предлаганото професионалното и техническо образование. Прегледахме практиките за обучение по адитивно производство, които осигуряват практическо обучение в много области като коване, CNC технологии, автоматизация и др.

Благодарим много за гостоприемството на директора на училището Mr. Alain PROCAR, на образователния инспектор на Lycée Marie Curie от френското министерство на образованието, регион Л’Оаз, Mr. Guillaume COMTE, и на ръководителя на направление научно-техническа индустрия в лицея Мария Кюри Mr. Nelson ALVES DOS SANTOS. Инициативи като проект ADDRess for Future спомагат за придобиването на ценен опит от нашите екипи, който да приложим и на българска почва.

Coşkunöz Eğitim Vakfı

European Powder Metallurgy Association

Alma Mater Studiorum – Università di Bologna

Universidad Politécnica de Madrid

infoTRON – 3D Teknoloji Çözümleri

T.C. Bursa Valiliği

CESOL Asoc. Española Soldadura y Tec. de Unión

Gazi Üniversitesi

ADDRess for Future среща 2

Последвайте ни в социалните мрежи:

Още статии

Новини

ОБУЧИТЕЛЕН ИНСТРУМЕНТАРИУМ ПО ПРОЕКТ THE BIGGER PICTURE TOOLS

Вторият продукт, обучителен инструментариум, по проект „The Bigger Picture Tools“ е готов. Партньорите по проекта – Българо-Турска търговско-индустриална камара (България), Prometeo (Италия), LOT CONSULT (България) и
Работник в на строеж в горещо време
Новини

Подготвени ли сме за жегата: как да се предпазим от опасността на горещите вълни?

Експерти по безопасни условия на труд алармират за значението от предприемането на мерки срещу топлинен стрес. Светът е изправен пред все по-интензивно горещо време, което